Tarieven

Tarieven en opvang mogelijkheden

Hoeveel u netto aan kinderopvang betaalt, is afhankelijk van het inkomen en de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Om uw netto bijdrage te kunnen bepalen, moet de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst nog op het bruto bedrag in mindering worden gebracht. U kunt uw netto bijdrage uitrekenen via de site van de belastingdienst:

http://www.toeslagen.nl/reken/toeslagen/hoeveel.html.

 

Bruto tarieven per 1 januari 2018

Hier onder kunt u de tarieven en verschillende pakketten die we aanbieden downloaden.

Bruto tarieven per 1 januari 2018

 

Schoolvakanties 2018 regio midden:

kerstvakantie  2017   23 dec 2017 tot en met 7 januari 2018
Voorjaarsvakantie 24 februari tot en met 4 maart
Meivakantie 28 april tot en met 6 mei
Zomervakantie 14 juli tot en  met 26 augustus
Herfstvakantie 20 oktober tot en met 28 oktober
Kerstvakantie 2018 24 dec tot 2018  en met 6 januari 2019

De Spelenderwijs voorziening de Maansteentjes is tijdens deze perioden gesloten!

Kindercentrum Schateiland is gesloten van 23-12-2017 tot en met 1-1-2018

Kindercentrum Schateiland is gesloten van 24-12-2018 tot en met 1-1-2019

Feest en sluitingsdagen kunnen niet geruild worden. Ouders met een 40 weken pakket mogen alleen ruilen in de schoolweken!

 

Ruildagen, extra opvangdagen ter compensatie van ziekte- en/of vakantiedagen.

Bij Kindercentrum Schateiland kunt u niet genoten opvang (mits uiterlijk voor 9.00 s’morgens afgemeld) ruilen tot en met 31-12 van het lopende jaar.

Voor ouders van het KDV met een 40 weken pakket is ruilen alleen mogelijk binnen de schoolweken. Vakantie opvang moet bij een 40 weken pakket altijd middels dagkaarten worden afgenomen.

Niet genoten BSO opvang kan alleen geruild worden binnen de schoolweken. Voor vakantie opvang geldt een apart contract of kan worden afgenomen op dagkaart.

Voor zowel het KDV als de BSO geldt dat feest en sluitingsdagen niet geruild mogen worden.

Let op u kunt zelf een ruildag met een datum in de toekomst aanvragen via de ouder portal. Mocht u een dag willen ruilen met een ziekte of absentie dag die al geweest is dan moet u een extra dag aanvragen via de portal en daarbij vermelden met welke dag u de extra opvangdag wilt ruilen. Wij verwerken het dan voor u. Indien u extra opvang aanvraagt en niet aan geeft met welke dag er geruild kan worden, dan berekenen we altijd een extra dag.

Afnemen vakantieopvang

Als u gebruik wilt maken van vakantieopvang in de schoolvakanties vragen wij u (ook als u vakantie opvang in contract heeft) dit altijd voor de deadline, die u via de mail van ons ontvangt, aan ons door te geven. Uw kind kan dan gegarandeerd geplaatst worden.

Als u uw kinderen na de deadline aanmeldt kunnen wij plaatsing in de vakantie niet garanderen omdat de personele samenstelling en het vakantie programma dan al is vastgesteld. Plaatsing kan dan alleen als het vakantie programma en de personele samenstelling de plaatsing nog toelaat.